Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Echnacea tabletta, kapszula képes leírás - Echinacea.tlap.hu
részletek »

Echnacea tabletta, kapszula - Echinacea.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: echinacea.tlap.hu » Echnacea tabletta, kapszula
Keresés
Találatok száma - 10 db
Arkocaps Echinacea kapszula

Arkocaps Echinacea kapszula

Az indiánok régóta használták ezt a növényt sebek kezelésére. Mint nevéből is adódik, a növény virága mély bíbor színű, gyógyhatása miatt azonban a gyökerét használják. A növény gyökere poliszaccharidokat tartalmaz, amelyek immunrendszer erősítő.

Echinacea - Bibor Kasvirág kapszula Swanson

Echinacea - Bibor Kasvirág kapszula Swanson

Különösen megelőzés céljából ajánlott szedni a hideg időszak kezdetétől.Az Echinacea növény Amerikából származik, és ősidők óta használják az észak amerikai indiánok. Magát az Echinacea növényt alkalmazzák, az egész világon.

Echinacea - Kasvirág - Kapszula - Vitaking

Echinacea - Kasvirág - Kapszula - Vitaking

A bíbor kasvirág Észak-Amerika egyik legnépszerűbb gyógynövénye, eredetileg az indiánok alkalmazták. A vadon élő növények megtalálhatók a közép-nyugati prérin, például Texasban. A kasvirág szára hosszú, a száron egyetlen virág van.

Echinacea 400mg-os

Echinacea 400mg-os

Élőhelye eredetileg Észak-Amerika középső része, kontinensünkön a száraz nyílt erdők, füves puszták. A kasvirág nyáron virágzó, gyöktörzses, évelő növény. A bíbor kasvirág hozzájárul a szervezet védekező képességének megfelelő működéséhez-

Echinacea tabletta

Echinacea tabletta

Elősegíti szerveztünk természetes védekezését a fertőzésekkel szemben. 100% gyógynövény echinacea tartalmú étrend-kiegészítő. Hűvös, száraz és napfénytől védett helyen tárolja. Tartsa a dobozt kisgyermekektől jól elzárva.

Forever Echinacea Supreme tabletta

Forever Echinacea Supreme tabletta

A kasvirágot, vagyis az Echináceát az indiánok főként a téli időszakban használták, egészségük megőrzésének érdekében. Gyöktörzzsel rendelkező, évelő növény. Gyökerét borogatásra is használták, teát és szájvizet készítettek belőle.

Immune Support  -Immunerősítő Echinacea komplex

Immune Support -Immunerősítő Echinacea komplex

Immunrendszer erősítő természetes gyógynövény komplex. Echinacea, Bojtorján gyökér, Sárga tárnics, Betonikafű, Cheyenn paprika komplex. A téli hónapokban beköszöntő influenza szezon sokak életét nehezíti meg. Ha már kialakult a betegség, akkor előkerül számos házi praktika is, és ki-ki a szülőktől vagy nagyszülőktől tanult gyógymódokkal is próbálkozik a tünetek enyhítésére.

Immunerősítés a természet erejével Echinacea

Immunerősítés a természet erejével Echinacea

Az Interherb Echinacea kapszula természetes, kiváló minőségű, könnyen felszívódó gyógynövény-hatóanyagai révén hatékonyan védelmezi szervezetünket a kórokozókkal szemben. Immunerősítő tulajdonsága miatt méltó kiegészítője a stresszel teli mindennapoknak. Az echinacea kivonata nem csupán a betegségek megelőzésében, hanem azok leküzdésében is segíthet.

Megbízható echinacea termékek

Megbízható echinacea termékek

Az Echinacea Észak-Amerikában, elsősorban a középnyugati területeken honos. Ezt az évelő növényt, melyet sündisznószerű száraz virágairól ismerni fel, eredetileg az őshonos indiánok használták sebek, égések, rovarcsípések, kígyómarások és fertőzések kezelésére.

Hirdetés
VitaKing Bíbor kasvirág - Echinacea kivonat   - 100db kapszula

VitaKing Bíbor kasvirág - Echinacea kivonat - 100db kapszula

Az echinacea (Bíbor kasvirág) sok betegség gyógyíthatásában játszhat fontos szerepet, mert olyan alkotóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik az immunrendszert. A növényből készült kivonatban például megtalálható a gyenge antibiotikus hatású echinakozid és az echinacein gyulladáscsökkentő anyag.

Tuti menü