Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Echinacea tea képes leírás - Echinacea.tlap.hu
részletek »

Echinacea tea - Echinacea.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: echinacea.tlap.hu » Echinacea tea
Keresés
Találatok száma - 5 db
Aphoteke immunerősítő tea echinacea+gingko

Aphoteke immunerősítő tea echinacea+gingko

Apotheke ImmuCare Herbal Tea Echinaceaval, Ginkgoval és Homoktövissel, immunrendszer erősítő, természetes c-vitamin forrás. Az Apotheke Immucare Herbal Tea immunrendszer erősítésére szolgáló gyógytea-keverék.

Bíbor kasvirág - Echinacea purperea

Bíbor kasvirág - Echinacea purperea

A kasvirág vagy kúpvirág néven ismert Echinacea nemzetségnek 9 faja az Egyesült Államok középső és keleti területein honos. A modern fitoterápiában a bíbor kasvirágnak van a legnagyobb jelentősége. Mellette azonban egyre gyakrabban használják különböző készítmények fő hatóanyagaként a halvány kasvirág (Echinacea pallida) és a keskenylevelű kasvirág (Echinacea angustifolia) virágos hajtásait és gyökereit.

Bíbor kasvirág tea

Bíbor kasvirág tea

Echinacea purpurea. Gyulladáscsökkentő hatású, élénkíti az immunrendszert. Teája növeli a szervezet ellenálló képességét. Enyhe, középsúlyos megfázás, légúti és húgyúti fertőzés kiegészítő és megelőző kezelésére alkalmas. Külsőleg nehezen gyógyuló sebek, gyulladásos bőrbetegségek esetén alkalmazzák.

Bíborkasvirág (Echinacea purpurea)

Bíborkasvirág (Echinacea purpurea)

Az Immunrendszer működését erősítő gyógynövény. Felhasználható részei: A drogot a növény virágzó föld feletti hajtásainak felső 40-50 cm-es szakasza és gyökérzete (Echinaceae radix) szolgáltatja.

Kasvirág (Echinacea) tea

Kasvirág (Echinacea) tea

Az Észak-Amerikából származó bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) az egyik legismertebb immunerősítő gyógynövényünk. A kasvirág nyáron virágzó, gyöktörzses, évelő növény. Nevét a görög echinos (sündisznó) szóból is származtatják, ugyanis a virág közepe egy összegömbölyödött sündisznóra hasonlít, másrészt utal arra is, hogy a virág - úgy, mint a sündisznó tüskéi - védelmet nyújt, mert segítségével szervezetünk ellenállóképességét jelentősen növelhetjük.

Tuti menü