Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Echinacea gyerekeknek képes leírás - Echinacea.tlap.hu
részletek »

Echinacea gyerekeknek - Echinacea.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: echinacea.tlap.hu » Echinacea gyerekeknek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Az echinacea gyógyhatása

Az echinacea gyógyhatása

Az echinacea angustifolia vagy magyar nevén a lángvörös/bíbor kasvirág a margarétához igen hasonlatos növény. Az Egyesült Államok északi részén található füves területeken őshonos. Már az ott élő indián törzsek is régóta használták e növényt a különböző sebek gyógyítására és a kígyómarás ellenszereként is.

Crystal Child Echinacea

Crystal Child Echinacea

Az echinacea több hatóanyagáról vélik úgy, hogy az immunrendszert erősíti, és az utóbbi években az egyik leggyakrabban használt gyógynövénnyé vált világszerte. Egyetlen más növénynek sincs ilyen jelentős antimikrobás, fertőzés gátló hatása.

Echinacea gyerekeknek

Echinacea gyerekeknek

A homeopátiás orvosok gyakran kapnak az immunrendszer erősítéssel kapcsolatban kérdéseket. Gyakori probléma, hogy az egyik legnépszerűbb immunerősítő gyógynövény, az Echinacea legtöbbször alkoholos kivonatban kapható a patikákban. Hogyan adhatunk Echinaceat gyermekünknek?

Gyermek echinacea immunrendszer erősítő

Gyermek echinacea immunrendszer erősítő

A Gyermek Echinacea gyógynövények és értékes tápanyagok felhasználásával készült, gondosan összeállított csepp, mely nagymértékben támogatja gyermeked immunrendszerét. A legtisztább kasvirágot tartalmazza, mely támogatja a szervezetet megfázás és influenza esetén.

Immunerősítés a közösségbe kerülés előtt

Immunerősítés a közösségbe kerülés előtt

Immunrendszerünk összekötő kapocs a fizikai testünk és lelki állapotunk között. Test a Lélek temploma - mondják. Ha nem vagyunk harmóniában, félelem, fájdalom gyötör, a fizikai testünk hamarabb megbetegszik. Így van ez kicsinél és nagynál is. Ha a testi, vagy lelki harmónia felborul, az immunrendszer betegségek formájában jelez.

Tél előtti immunerősítés

Tél előtti immunerősítés

Ha van kisgyereked, vagy sok ember között dolgozol, pontosan tudod, hogy nehéz lesz megúszni a hidegebb hónapokat egy kis nátha, influenza nélkül. Néha talán nem is árt a szervezet vészjelzése: Állj, most pihenjünk egy kicsit!, de ha felerősíted, felkészíted a szervezeted, kevésbé leszel fogékony a leselkedő vírusokra, baktériumokra

Tuti menü