Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Echinacea cseppek, szirup képes leírás - Echinacea.tlap.hu
részletek »

Echinacea cseppek, szirup - Echinacea.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: echinacea.tlap.hu » Echinacea cseppek, szirup
Keresés
Találatok száma - 11 db
Betegtájékoztató az echinacea cseppekről

Betegtájékoztató az echinacea cseppekről

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy az Echinacea gyökér hatóanyagai növelik a szervezet ellenálló képességét fertőzésekkel szemben, főleg nátha és meghűlés esetén.

Bíborkasvirág cseppek

Bíborkasvirág cseppek

A bíborkasvirág segíthet az influenza vírus okozta fertőzések megelőzésében, a szervezet ellenálló képességének növelésében, meghűléses állapotok esetében, allergiás panaszok enyhítésében. Echinakozid tartalmaz - ami természetes antibiotikum - melynek hatásában hasonlít a penicillinre.

Dr. Theiss Echinacea csepp

Dr. Theiss Echinacea csepp

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását tudományos eredmények igazolják. Fertőzéses megbetegedések megelőzésére, illetve kiegészítő kezelésére, a szervezet ellenálló képességének fokozására.

Dr.Herz Echinacea csepp

Dr.Herz Echinacea csepp

Összetevők: glicerin, tisztított víz, echinácea (Echinacea purpurea) kivonat (4 : 1) (4% polifenol tartalommal), aszkorbinsav. Az Echinacea purpurea segíti a természetes védekező-rendszer működését. Használati javaslat: 3X20 csepp (3ml)2dl folyadékban hígítva. Ne használja több mint 14 egymást követő napon. 20 csepp hozzávetőleg 600mg friss növénnyel egyenértékű.

Echina EV-alkoholmentes Echinacea cseppek - 50ml

Echina EV-alkoholmentes Echinacea cseppek - 50ml

Kombinálja az Echinacea angustifolia és Echinacea purpurea BIOaktív hatóanyagait, így támogatja a szervezet természetes védekező képességét, csökkentheti a belső és külső gyulladásokat és visszaszorítja az allergiás reakciókat. A csipkebogyóból származó természetes C-vitamin jelenléte hozzájárulhat a termék vitalizáló és védő hatásához.

Echinacea Cseppek 50 ml

Echinacea Cseppek 50 ml

Az Echinacea cseppek hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez. A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segíti a természetes védekezőrendszer működését, hozzájárul az alsó húgyuti szervek egészségének megőrzéséhez.

Echinacea tartalmú készítmények

Echinacea tartalmú készítmények

Az echinácea hatóanyagai mozgósítják és növelik azon immunsejek számát, melyek a FERTŐZÉST OKOZÓ baktériumok és vírusok felszámolásában játszanak nagy szerepet. Folyamatosan legfeljebb 8 hétig fogyasztható. Utána 1 hét szünet mindenképpen tartandó.

Echinacin szirup 100ml

Echinacin szirup 100ml

Visszatérő légúti fertőzések megelőző, ill. kiegészítő kezelésére szolgál. A készítmény fokozza a szervezet természetes védekező rendszerének aktivitását. Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót.

Hagymateához és a bíbor kasvirágról azaz az echinacea cseppekről

Hagymateához és a bíbor kasvirágról azaz az echinacea cseppekről

Íme a képen a hagymateához a vereshagymák, a lándzsás útifű szirup és a bíbor kascirág cseppek a patikából. Ezekkel készülök gyógyulni a mostani vírusos nyavalyámból. Egy találkozó elhalasztása kapcsán írtam épp a következőket egy ismerősnek, amikor a köhögés miatt...

Hirdetés
Immunerősítésre Dr. Chen Echinacea grapefruit cseppek

Immunerősítésre Dr. Chen Echinacea grapefruit cseppek

A grapefruit mag kivonat citrus bioflavonoidokat tartalmaz. Antioxidáns és gyökfogó tulajdonságuk révén a szervezetben lejátszódó káros oxidatív folyamatokat gátolják. Fokozzák a C-vitamin hatását, ezáltal erősítik az immunrendszert.

Minősített Echinacea

Minősített Echinacea

Ha Echinacea-t fogyasztunk a betegség első jeleinek jelentkezésekor, akkor sikeresen megelőzhető vele az influenza és a megfázás. A tünetek megszűnése és a javuló közérzet pedig végső soron lehetővé teszi, hogy hamarabb visszatérhessünk napi ritmusunkhoz.

Tuti menü