Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A homeopátiás szer képes leírás - Echinacea.tlap.hu
részletek »

A homeopátiás szer - Echinacea.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: echinacea.tlap.hu » A homeopátiás szer
Keresés
Találatok száma - 7 db
A Bíbor kasvirág gyógynövény felhasználása

A Bíbor kasvirág gyógynövény felhasználása

A szervezet védekezőképességének növelésére az immunrendszer erősítésére fogyasztják. Iparilag nátha és grippé megelőzésére használt gyógyszerek alapanyagaként hasznosítják. Frissen préselt nedvéből 20-30 cseppet fogyasztva háromszor naponta, a szervezet védekező rendszerének növelésére fogyasztják. Főzetét 2 kávéskanál drogot 1 csésze vízhez, 2 percig főzve készítjük.

A nátha homeopátiás kezelése

A nátha homeopátiás kezelése

A nátha banális megbetegedés, ám sok család számára pokollá teszi a téli szezont. Sok esetben, ha belépünk egy óvodába, a gyerekek orra között csak annyi különbség van, hogy kinek milyen színű és állagú váladék csordogál belőle. Egy régi francia közmondás szerint a nátha az orrban kezdődik, és a tüdőben fejeződik be, persze közben útba ejtheti a fület, a melléküregeket és az orrmandulát is.

Az echinacea gyógynövényről

Az echinacea gyógynövényről

Ismeri a gyógynövényeket és az emberi szervezetre gyakorolt hatásaikat? Gyógynövénytárunkban cikkek, növényleírások, receptek segítik hozzá, hogy szerteágazó ismereteket szerezzen a gyógynövények világáról.

Az immunrendszer erősítése

Az immunrendszer erősítése

Itt az ősz, közeleg a tél. Gyermekeink közösségbe kerülnek, ami számos fertőzés forrása lehet. Jelen írásunkban a homeopátia adta immunerősítő kezeléseket, szereket mutatjuk be. Kérdés esetén forduljanak bizalommal a Magyar Homeopata Orvosok Egyesületéhez.

Echinacea Angustifolia golyócska  5ch 4g

Echinacea Angustifolia golyócska 5ch 4g

A homeopátiás gyógyszer a szervezet saját öngyógyító erőit ösztönzi, a szervezet reakcióképességét fokozza a betegség legyőzése érdekében. A homeopátia hasonlót a hasonlóval' elméletéből fakadóan egy homeopátiás szer nem egy tünetet gyógyít, hanem a diagnózis felállításával a teljes beteget nézi annak minden fizikai és funkcionális tüneteivel, valamint magatartásbeli zavaraival.

Echinacea tartalmú homeopátiás szerek

Echinacea tartalmú homeopátiás szerek

Az echinacea - bíbor kasvirág -, Észak-Amerika őshonos gyógynövénye. Immunrendszer működését serkentő, antibiotikus hatású, gyulladáscsökkentő hatóanyagok találhatók. A homeopátiás szer is ezeket a hatásait használja ki.

Homeopátiával az őszi bajok ellen

Homeopátiával az őszi bajok ellen

Meghűlés, nátha, influenza és természetesen a láz. Mindezek sajnos együtt járnak az ősszel. A homeopátia sokat segíthet, akár önállóan, akár a hagyományos kezelés kiegészítőjeként. A homeopátiás szer alkalmazásának kezdetén a tünetek átmenetileg, jellemző módon, enyhén felerősödhetnek!

Tuti menü